Luxe click vinyl

Onze collecties:

 

Onze exclusieve collecties click vinyl van topkwaliteit toveren uw leefruimte om in een oase van rust en gezelligheid.

Een click vinyl vloerbedekking is heel comfortabel, sterk en duurzaam. Het gepatenteerde clicksysteem garandeert een perfect vlak eindresultaat en is makkelijk zelf te plaatsen. Ook zijn onze collecties in houtlook waterproof, supermat en met een lichte houtnerf waardoor deze nog moeilijk van echt parket te onderscheiden zijn.  

Toch liever een beton- of natuursteenlook? Dat kan zeker want met de look van beton, natuursteen zoals Belgische blauwsteen & marmers creëert u voor uw woning een totaal andere sfeer en dit eveneens in een mum van tijd. . 

Nooit meer koude voeten want onze click vinyl producten voelen met de blote voeten even warm aan als een echte houten plankenvloer en zijn daarenboven geschikt voor vloerverwarming.

 

 

 

viking

Met zijn ultrasterke coating en zeer efficiënte toplaag bieden onze luxe vinylvloeren een excellente slijtagebescherming klasse 33. Deze stevige toplaag zorgt ervoor dat uw luxe vinylvloer bestand is tegen het drukke gezinsleven met kinderen en huisdieren.

      Overige eigenschappen:

eigenschappen 5

eigenschappen 6

eigenschappen 7

 

Kom vrijblijvend uw nieuwe luxe vinylvloerbedekking ontdekken in onze showroom. 

 

Samengesteld eiken parket

Onze collecties:

Toch liever een echt eiken parket? Kom ook onze zorgvuldig geselecteerde collecties samengesteld eiken parket ontdekken met een toplaag van 3 à 4 mm in verschillende kleuren en stijlen van modern tot heel landelijk. 

De combinatie maken met onze keramische tegels? We helpen u graag hierbij want we hebben steeds losse panelen of planken om uw eiken parket of click vinyl af te stemmen op en te combineren met uw nieuwe keramische tegels.  

Onze collecties samengesteld eiken parket tand & groef alsook met een clicksysteem zijn reeds op voorhand ingekleurd in heel mooie kleuren met parketolie of matte vernis en zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, lengtes & diktes. Ook visgraatverbanden en Hongaarse punt behoren tot de mogelijkheden.