Keramische tegels

Onze collecties:

Keramische parketten

De look van hout met de voordelen van keramiek

Keramisch parket

De look van hout met de voordelen van keramiek

Vloer- en wandtegels

Natuursteen, marmer, beton, hout en zelfs metaal perfect nagemaakt

Vloer- & wandtegel

Natuursteen, marmer, beton, hout en zelfs metaal perfect nagemaakt

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie met keramische XXL-tegels

Gevelrenovatie met XXL-tegels

Gevelrenovatie met keramische XXL-tegels

Ook keramische tegels zijn mode

 

Ook in de tegelbranche zijn mode- & interieurtrends een belangrijke bron van inspiratie bij het creëren van nieuwe tegelcollecties. Kom de nieuwste tegeltrends ontdekken in onze belevingsshowroom van 650 m² en laat u door ons inspireren. 

Keramiek is oersterk en krasbestendig. Ook zonlicht heeft geen enkele impact op dit materiaal wat betekent dat ze voor 100% uv-bestendig zijn en onveranderlijk in de tijd. Vervelende vetvlekken of andere vlekken van koffie, wijn, fruitsap kunnen niet doordringen in het tegeloppervlak omdat de glazuurlaag bij de meeste keramisch tegels niet poreus is. Bovendien is keramiek een goede warmtegeleider dus de ideale vloerbedekking in combinatie met vloerverwarming.

Door de digitale productiemethodes zijn keramische tegels zo geëvolueerd dat ze met het blote nog nauwelijks te onderscheiden zijn van de echte materialen zoals hout, beton, marmer, metaal, natuursteen, terrazzo...

Keramiek is een wereld in beweging die zelfs op ecologisch vlak zijn steentje (plankje) bijdraagt. Door o.a. de stijgende populariteit van de keramische parketten, als waardig alternatief voor een echt houten parket, is er wereldwijd jaar na jaar minder echt hout nodig voor de productie ervan.