Stijladvies & begeleiding

In onze belevingsshowroom denken we graag conceptueel met u mee want een interieur (her)inrichten tot een geslaagd geheel blijkt vaak moeilijker dan gedacht.

Keramisch parket

De keuze van de juiste vloerbedekking is een cruciale beslissing die uw nieuwe interieur maakt of kraakt? Nadat u deze keuze heeft gemaakt komen de andere interieurelementen aan de beurt zoals de keuken, binnendeuren, meubelen, gordijnen, verfkleur, behang, interieurdecoratie...

Het combineren van al deze verschillende materialen, kleuren en stijlen tot een mooi geheel is waar we u graag in begeleiden en adviseren.

Ervaar zelf deze service in onze unieke belevingsshowroom. 

Met ons gratis stijladvies loopt u beslist onze showroom buiten met de juiste tegel.

Peter

De passie voor schoonheid

Mijn naam is Peter en zaakvoerder van Floorever. In een vorig leven was ik meer dan 15 jaar actief in de modebranche o.a. als stylist en kwaliteitsverantwoordelijke. Ook van thuis kreeg ik de passie voor mooie dingen mee want mijn ouders hadden een job in de mode en interieurvormgeving.

17 jaar geleden maakte ik toevallig een carrièreswitch door in aanraking te komen met de tegelsector. Ik voelde meteen een grote klik voor dit oerdegelijke materiaal dat wereldwijd aan de basis ligt van vele interieurs en terrassen. De laatste 12 jaar zorgde de digitale productietechnologie voor een grote (r)evolutie waardoor keramiek evolueerde richting een modieus interieurelement. 

Vanuit deze visie ontstond 12 jaar geleden ons eigentijds keramische tegel showroomconcept met goed voorgekauwde stijlvolle totaalconcepten en super grote presentaties. 

Ook begeleiden we onze klanten op een zeer persoonlijke wijze door goed naar hen te luisteren. Als zaakvoerder hecht ik er alle belang aan dat we de klant in alle rust onze showroom laten verkennen. Zo krijgt deze steeds alle tijd om inspiratie op te doen en de sfeer op te snuiven.

Opdringerige verkooppraktijken zal u in onze tegelspeciaalzaak nooit ervaren want daar heb ik als zaakvoerder zelf een grondige hekel aan. 

Samen een mooi project realiseren en u gelukkig maken is alvast mijn missie!