Our advise makes you happy

 

We denken graag conceptueel met u mee want een interieur (her)inrichten tot een geslaagd geheel blijkt vaak moeilijker dan gedacht. Met ons stijladvies op uw maat maakt u gegarandeerd de juiste tegelkeuzes.

Keramisch parket

De keuze van de juiste vloerbedekking is een cruciale beslissing die uw nieuwe interieur maakt of kraakt? Nadat u deze keuze heeft gemaakt komen de andere interieurelementen aan de beurt zoals de keuken, de binnendeuren, uw meubelen, de gordijnen, de verfkleur, het behang, uw interieurdecoratie...

Het combineren van al deze verschillende materialen, kleuren en stijlen tot een mooi geheel is waar we u graag in begeleiden en adviseren. Breng bij uw bezoek zoveel mogelijk foto's en stalen mee van al deze elementen. Zo zijn we zeker dat alles netjes bij elkaar past.

Ervaar zelf deze gratis service in onze unieke belevingsshowroom. 

Met ons gratis stijladvies loopt u beslist onze showroom buiten met de juiste tegel.

Peter

De passie voor schoonheid

Mijn naam is Peter Remerij en de bezieler van Floorever. In een vorig leven was ik meer dan 15 jaar actief in de modebranche o.a. als stylist en kwaliteitsverantwoordelijke.

Al van thuis uit kreeg ik de passie mee voor mooie dingen want mijn ouders hadden respectievelijk een job in de mode en interieurvormgeving.

Reeds 17 jaar geleden kwam ik eerder toevallig in aanraking met de tegelsector door bij te springen in de verkoop. Ik had al gauw de smaak te pakken en begon in bijberoep tegels aan te kopen en te verkopen. In 2009 ging ik op zoek naar een eigen locatie om zelf een showroom en tegelzaak op te starten. Het geschikte pand vond ik in hartje Meetjesland te Eeklo Boelare 114. In een voormalig fabriekje met de look van een industriële loft waagde ik de sprong naar hoofdberoep waarna Floorever het levenslicht zag.  

Met mijn modeachtergrond en gevoel voor esthetiek wou ik zeker niet starten met een tegelzaak zoals men die overal tegenkomt. Het was dan ook de uitdaging om met een totaal nieuw showroomconcept uit te pakken waarbij de feel & look van een keramische tegel heel duidelijk te zien is voor de klant. 

Door het less-is-more principe te hanteren, waarbij we trachten onze klanten juist veel minder tegels te laten zien maar wel zo groot mogelijk en in sfeervolle concepten, ontstond er een uniek showroomconcept met supergrote vloervakken, complete badkamerconcepten met sanitair (17 verschillende) en decoratie alsook sfeervolle woonconcepten die voor zich spreken. 

Keramische tegels zijn de laatste 10 jaar door de digitale fabricatiemethodes dusdanig mooi en natuurgetrouw geworden dat men ze nog nauwelijks kan onderscheiden van de echte materialen. Mooie keramische parketten, betonlooktegels en natuursteenimitaties zijn volop aanwezig in onze showroom van 650 m². Ook alle prijsniveaus zijn bij ons te verkrijgen want kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn.  

Bij uw bezoek aan onze showroom hecht ik er tevens alle belang aan dat u in alle rust onze showroom kunt verkennen. Zo krijgt u bij ons alle tijd om inspiratie op te doen en de sfeer goed op te snuiven. Uiteraard staan we u graag bij met raad en daad indien u hier nood aan heeft.

Opdringerige verkooppraktijken zijn bij Floorever taboe want als zaakvoerder heb ik daar zelf een grondige hekel aan. Samen met de klant een mooi project realiseren en deze gelukkig maken is onze grootste drijfveer!

Tot binnenkort.

Peter Remerij 

Bestuurder Floorever